Behandelingen

We willen allemaal een stralende en gezonde huid. Bij Beleef Beauty gebruiken we de nieuwste behandeltechnieken om jouw huid zichtbaar mooier te maken.

De eerste behandeling starten we met een intake gesprek om samen te kijken wat je zou willen verbeteren aan de huid en wat je wensen zijn. Aan de hand daarvan maken we een persoonlijk huidplan op maat voor zowel in de salon als thuis. Wij adviseren je over de producten voor thuisgebruik om het mooiste en snelste resultaat te bereiken.

De huid kunnen we verbeteren door verschillende peelings, resurfacings, zuurstofbehandelingen en radiofrequentie te gebruiken. 

Over welke behandeling wil je meer weten?

Introductie behandeling

Bij de introductie behandeling krijg je een behandeling waarbij we de huid leren kennen. De introductiebehandeling heeft een milde werking, om de huid stap voor stap op te bouwen. Samen houden we een intakegesprek, wat er voor zorgt dat we goed voorbereid aan de behandeling beginnen.

Op basis van je wensen maken wij een plan om je huid te verbeteren en geven wij advies hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen.

Huidverzorging

Huidverzorging gaat bij Beleef Beauty wel een stapje verder dan puur alleen de huid verzorgen, je voelt na de behandeling direct dat er echt iets met je huid gebeurd is. 

De huid voelt gladder en zachter aan en de structuur van de huid wordt gelijk verbeterd, zowel de porie structuur als fijne lijntjes.

Huidverbetering en anti-aging

Iedereen wilt op een mooie en gezonde manier ouder worden. Naarmate we ouder worden, worden de lijntjes, rimpeltjes en verslapping helaas zichtbaar. Bij Beleef Beauty kunnen wij met behulp van verschillende behandelingen je huid weer jonger en steviger maken.

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn een verstoring in de pigmentcellen. Door anticonceptie, zwangerschap, hormoonveranderingen en onbeschermd zonnen kunnen pigmentvlekken ontstaan. Maar ook door verkeerde cosmetica of te heftige behandeling met een laser kunnen pigmentvlekken ontstaan.

Als je eenmaal deze beschadiging in je huid hebt opgelopen, zal je helaas altijd gevoelig blijven voor pigmentvlekken. We kunnen het wél met de juiste behandelingen en producten onder controle houden.

Bij de pigmentbehandelingen zorgen we ervoor de pigmentcellen minder aan elkaar kleven en zich meer verspreiden in de huid.  De pigmentvlekken worden nu kleinere losse vlekjes. Hierdoor zijn de pigmentcellen makkelijker te verhelderen en op te lichten, waardoor je zichtbare vermindering zult zien van het pigment.

Gevoelige huid

Een gevoelige huid kan verschillende symptomen hebben: couperose, eczeem, roodheid en rosacea. Dit zijn allemaal huidtypes die we ook bij Beleef Beauty goed kunnen behandelen. 

De behandelingen gaan roodheid tegen en verbeteren de algehele gezondheid, conditie en uitstraling van de huid. Tevens zorgen ze dat de huid meer weerstand krijgt, waardoor de huid zichzelf kan beschermen tegen invloeden van buitenaf.

Grove porien en littekens

Als gevolg van bijvoorbeeld acné of een vettere huid kunnen er (diepe) littekens of grove poriën ontstaan in de huid.

Door middel van een intensievere peeling of microdermabrasie halen we het bovenste, beschadigde laagje van de huid af. Hierdoor gaat je lichaam veel gezonde en nieuwe cellen aanmaken, waardoor de structuur veel fijner wordt. Je krijgt een mooie nieuwe en gladde huid.

Natuurlijke facelift

Ook een strakke en jong ogende huid? En dat met een prettige behandeling zonder bijwerkingen?

Verlost worden van rimpels of een slappe onderkin zonder dat er een naald of mes aan te pas komt? Dan is de Tripollar behandeling misschien iets voor jou! De Tripollar maakt gebruik van radiofrequentie en magnetische pulsen (warmte) om je huid een stuk strakker te maken. 

De behandeling kan toegepast worden bij:

  • Huidverstrakking van gezicht
  • Fijne rimpels
  • Contouren

Acné en onzuivere huid

Acné en een onzuivere huid zijn een veelvoorkomend probleem bij jongeren. Maar ook volwassenen kunnen er last van krijgen. Acné is een huidaandoening die ontstaat door verstopping of ontsteking van de talgklier. Het kan veel invloed hebben op het zelfvertrouwen van mensen.

Laat acné effectief en professioneel behandelen en voorkom blijvende littekens. Tijdens een intakegesprek kijken we samen naar de mogelijkheden voor het behandelen van acné.

Wij kunnen de meeste vormen van acné en acné-littekens doeltreffend behandelen en geven adviezen waarmee je ook thuis de acné kunt aanpakken. Jouw actieve bijdrage is een voorwaarde voor succes.

Meer weten?

Over onze behandelingen en wat ze voor jouw huid kunnen betekenen? Wij geven graag vrijblijvend advies.