Onze merken

In onze salon gebruiken wij de producten van pHformula en Dermalogica. Ieder merk heeft haar eigen kracht en biedt oplossingen voor specifieke en complexe huidproblemen. 

Wil je meer weten over een bepaald merk? Klik dan hieronder op het logo voor meer informatie. 

PHFormula

pHformula is een pharma-cosmeceuticals die bekend staat om ‘’The Art of Resurfacing’’ en een uniek delivery system. Dit system zorgt ervoor dat actieve ingrediënten in de diepere huidlagen terecht komen, zonder de opperhuid te beschadigen.

Om de huid te onderhouden kunnen met pHformula milde behandelingen uitgevoerd worden. Voor complexe huidproblemen zijn intensieve behandelingen mogelijk. Denk hierbij aan acne, pigmentatie, rosacea en huidveroudering. Weinig downtime en maximaal resultaat!

Dermalogica

Dermalogica is wereldwijd de 1e keus van schoonheidsspecialisten. Al ruim 30 jaar doet dit merk aan educatie, onderzoek en professioneel advies. Het gebruikt geen gangbare, uitdrogende ingrediënten zoals zeep en minerale oliën, maar enkel hoogwaardige ingrediënten zoals Saponaria, essentiële oliën en ijzeroxides.  

De producten zijn vegan, gluten en parabenenvrij en niet getest op dieren. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk, waar Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid voor iedereen. 

Ook benieuwd?

Wat deze merken en behandelingen voor jouw huid kunnen betekenen? Wij geven graag vrijblijvend advies.